placeholder
placeholder

Rólunk


A BIGPRINT csoport 1998-ban kezdte meg tevékenységét a Dél-kelet Európai óriás méretű vizuál-kommunikációs nyomdatermékek piacán. Nemzetközi szinten, a csoport tagjai Magyarországon, Romániában és Ausztriában vannak jelen.

A BIGPRINT csoport Budapesten a BIGPRINT HUNGARY Kft. által van képviselve; a BIGPRINT GROUP RT. Bukarestben képviseli a csoport érdekeit, míg a DACH-régió piacait a bécsi székhelyű BIGPRINT AUSTRIA GmbH szolgálja ki.

A BIGPRINT-nél nagyon korán felismerték, hogy a hagyományos nyomdai eljárások mellett, a marketing kommunikációban, forradalmian új – a méretes méretre alapozott, a NAGY szabású benyomást és hatásfokozást szolgáló nyomtatási technológiára jelentkezett igény. A tökéletes minőség és színhűség mellett, egyre nagyobb nyomatokra, egyre gyorsabb kivitelezésre lett szükség, a legkülönfélébb nyomathordozókra.

A megoldást az óriás méretű digitális nyomdagépek hozták.

A csoport által előállított vizuál-kommunikációs nyomdatermékek felhasználói a reklámpiacon, a rendezvényszervezés területén, a dekorációs, valamint a szignalizációs szakmában fedezhetők fel.

Tevékenységének megkezdésétől fogva a BIGPRINT HUNGARY saját tulajdonú gépparkkal rendelkezik, így képes a gyártási folyamat teljes vertikumát, minden munkafolyamatot házon belül elvégezni.

A cég tevékenységi körébe nem csupán a nyomatok legyártása tartozik (tekercses nyomtatás, táblás nyomtatás), hanem ügyfeleink igényeinek teljes körű kielégítésére törekszünk: személyre szabott termékajánlat elkészítése, szakgrafikai kidolgozás, a nyomatok utómunkáinak összetett és változatos formában való megoldása (hegesztés, varrás, gyűrűzés, kihelyezés, karbantartás, stb.).

 
Utolsó frissítés időpontja: 2019.10.01 08:54:29