placeholder
placeholder

Vállalati Stratégia

 

Küldetésünk

"Együttműködünk Önökkel a vizuál-kommunikációs nyomdatermékek fejlesztésében, hogy értékesítésünket és termelékenységünket kölcsönösen javíthassuk"

Új termékek fejlesztése:

A vizuál-kommunikációs nyomdatermékeink segítségével új marketink-kommunikációs lehetőségeket teremtünk, amik a felhasználók részére még átfogóbb, még hatékonyabb vevő-elérést tesznek lehetővé. Tudásunk és tapasztalatunk, széles termékskálánk és fejlett technológiai hátterünk támogatásával Ügyfélszolgálati munkatársaink hatékony megoldásokat találhatnak Önnek.

Eladások növelése:

Eladások növekedését az új termékek és a még hatékonyabb termelési folyamatok segítik elő. Széles termékskálánk, műszaki és marketing támogatásunk pedig értékesítőinket és viszonteladóinkat segítik a vizuál-kommunikációs nyomdatermékek eladásának növelésében.

Termelékenység növelése:

A vizuál-kommunikációs nyomdatermékek gyakran apró, de kritikus részei partnereink globális marketing-kommunikációs folyamatainak. A hatékony vizuál-kommunikációs nyomdatermékek használata növeli a reklámkampány hatékonyságát és felgyorsítja a termékészlelési folyamatot.

A BIGPRINT nyomdatermékek segítségével kiteljesül a marketing eszközök tára, csökkennek a hirdetési költségek és új reklámfogásokra teremtenek lehetőséget, amik mind az eladások és profit növekedését jelentik.

 

A jövőképünk

"Ügyfeleink a BIGPRINT-et elsőszámú partnernek fogják tekinteni, független, nemzetközi vizuál-kommunikációs nyomdatermék-specialistának, aki Európa szerte két rendkívül jól felszerelt nyomda-üzeméből látja el vevőit hatékony marketing eszközökkel és megoldásokkal, elkötelezett, motivált és vevőorientált alkalmazottainak köszönhetően."

Az elsőszámú választás

Az ügyfélközpontú szemléletet Ön is megtapasztalhatja, ha velünk dolgozik. Segítünk mind minőség, mind ár szempontjából a legjobb termék kiválasztásában, a legjobb és leggazdaságosabb felhasználási módszer megtalálásában. A magától érthető termék legyártásán túl, foglalkozunk a termékek kihelyezésével, felszerelésével valamint megoldjuk szállítmányozási problémáit is.  Minőségirányító rendszerünk és alkalmazottaink biztosítják Önt, hogy nem kell aggódnia a nyomda-termékek minőségi követelményeit illetően. Sőt, igény szerint, ha szükséges, akár alkalmazottait is betanítjuk a termékek használatára.

A BIGPRINT garantálja, hogy a termék jól használható és időben érkezik. Nem kell többé vizuál-kommunikációs nyomdatermékek részleteiben elvesznie!

Független

A függetlenségünk különít el minket a versenytársainktól. BIGPRINT mindig a legjobb terméket választja az ön igényéhez igazodva. Nincs korlátozva, sem szűkítve a termékskálája. Engedje meg, hogy megtaláljuk önnek a legmegfelelőbb nyomdaterméket, a megfelelő áron.

Nemzetközi vizuál-kommunikációs nyomdatermék-specialista

Általában az ember szívesebben dolgoztat helyi ellátóval, saját nyelven. BIGPRINT 2 országban van jelen saját telephellyel, saját gépekkel, helyi alkalmazottakkal, valamint 8 országban viszonteladókkal.

Nemzetközi cégeknek ajánlott szabványosítani folyamataikat és csökkenteni ellátóik számát. Mivel BIGPRINT Európa szerte megtalálható, ezért segít Önnek is csökkenteni beszállítói számát és szabványosítani eljárásait, bárhol a kontinensen.

BIGPRINT segítségére van akkor is, ha a vizuál-kommunikációs nyomdatermék tervezése és gyártása nem ugyanazon országban történik.

Hatékony vizuál-kommunikációs megoldások

Nekünk a hatékony megoldás azt jelenti, hogy termékünk az Önök minden műszaki követelményének megfelel, költséghatékony módon alkalmazható, a gyártás határidőre megtörténik, a szállítmány időben érkezik, megfelelő áron. Sokéves tapasztalatunk, széles termékskálánk, vezető pozíciónk a reklám-nyomdaiparban, valamint lelkes alkalmazottaink csapata garantálja, hogy ezt a hatékony, komplex megoldást nyújthatjuk Önnek.

Elhivatott, lelkes, ügyfélközpontú alkalmazottak

Minden alkalmazottunk elhivatottan dolgozik, hogy Önnek a legjobb terméket és szolgáltatást nyújtsa. Folyamatos tréningekkel fejlesztjük alkalmazottaink ismereteit, hogy birtokában legyenek a legkorszerűbb technológiai és termék-fejlesztésekkel. BIGPRINT szem előtt tartja a könnyed és gördülékeny ügymenetet, azt az érzést adva Önnek, mintha cége egy reklám-nyomdaipari munkatárssal gazdagodott volna.

 

Értékeink

Vállalati értékeink kulcsfontosságú szerepet játszanak munkánkban. Minden alkalmazottunk ezeket az értékeket szem előtt tartva végzi munkáját, hogy Önnek a legjobb termékeket és szolgáltatásokat nyújtsa.

Ügyfélközpontúság

Ügyfeleink a legfontosabb irányadóink minden tevékenységünkben. Minden igényüket meg akarjuk érteni. Ennek érdekében vizsgáljuk meg folyamatait, műszaki, logisztikai, minőségi és leginkább kommunikációs igényeit, hogy Önnek a legjobb termékeket és szolgáltatásokat nyújthassuk. BIGPRINT biztosítja partnereit, hogy termékei költséghatékony módon alkalmazhatók, melyeket a megfelelő áron bocsát rendelkezésükre.

Pozitív hozzáállás

A piacok igényei folyamatosan nőnek. A válaszidők egyre rövidebbek, minőségi előírások egyre szigorúbbak lesznek. Növekvő kockázattal és erősödő versennyel kell számolni. BIGPRINT alkalmazottai kihívásnak tekintik a megjósolhatatlan helyzeteket és felismerik, hogy az ilyen szituációk gyors válaszidőt és különleges megoldásokat igényelnek. Megértik az igényeit és egy csapatként, együtt dolgoznak Önért.

Felelősség

Megértjük, hogy termékeink kritikus részei az Ön kommunikációs folyamatainak. Alkalmazottaink tudják, hogy felelősek ígéreteik betartásáért és vészhelyzetben segítő partnerei Önnek. Üzletpolitikánk része, hogy felelősek vagyunk alkalmazottainkért, a környezetünkért és érdekeltségeinkért.

Csapatmunka

Erősen hiszünk ügyfeleink, beszállítóink és alkalmazottaink együttműködésében. Kitűzött célunk, hogy fejlődjön marketing-kommunikációs tevékenységének minősége, termékeinek/szolgáltatásának észlelési sebessége és reklámköltéseinek hatékonysága. A megvalósítás érdekében közeli munkakapcsolatot alakítunk ki Önnel, a beszállítóinkkal és munkatársainkkal. Munkánk kulcsfontosságú elemei a nyíltság és hosszú távú kapcsolat.

Megbízhatóság

Számíthat ránk. Minőség –és vállalatirányítási rendszerünk (ISO, Microsoft Dynamics NAV, PrintVis) megfelel a piaci elvárásoknak. Termékeink minősége biztosítja az állandóságot, amit Ön kíván és elvár. Szoros kapcsolatban dolgozunk Önnel, hogy időben segíthessünk, elkerülve az extra kiadásokat és késéseket. Nyomdánkban akár partnereink saját anyagainak nyomtathatóságát is bevizsgáljuk, amihez a legmegfelelőbb megoldást párosítjuk.

 
Utolsó frissítés időpontja: 2019.10.01 08:54:29