Rólunk

BIGPRINT - Vizuál-kommunikációs nyomdatermékek

Küldetésünk
Küldetésünk

„Együttműködünk Önökkel a vizuál-kommunikációs nyomdatermékek fejlesztésében, hogy értékesítési volumenünket kölcsönösen javíthassuk”

Eladások növelése
Eladások növelése

Eladások növekedését az új termékek és a még hatékonyabb termelési folyamatok segítik elő. Széles termékskálánk, műszaki és marketing támogatásunk pedig értékesítőinket és viszonteladóinkat segítik a vizuál-kommunikációs nyomdatermékek eladásának növelésében.

Új termékek fejlesztése
Új termékek fejlesztése

A vizuál-kommunikációs nyomdatermékeink segítségével új marketink-kommunikációs lehetőségeket teremtünk, amik a felhasználók részére még átfogóbb, még hatékonyabb vevő-elérést tesznek lehetővé. Tudásunk és tapasztalatunk, széles termékskálánk és fejlett technológiai hátterünk támogatásával Ügyfélszolgálati munkatársaink hatékony megoldásokat találhatnak Önnek.

Termelékenység
Termelékenység

A vizuál-kommunikációs nyomdatermékek gyakran apró, de kritikus részei partnereink globális marketing-kommunikációs folyamatainak. A hatékony vizuál-kommunikációs nyomdatermékek használata növeli a reklámkampány hatékonyságát és felgyorsítja a termékészlelési folyamatot. A BIGPRINT nyomdatermékek segítségével kiteljesül a marketing eszközök tára, csökkennek a hirdetési költségek és új reklámfogásokra teremtenek lehetőséget, amik mind az eladások és profit növekedését jelentik.

A jövőképünk
A jövőképünk

„Ügyfeleink a BIGPRINT-et elsőszámú partnernek fogják tekinteni, független, nemzetközi vizuál-kommunikációs nyomdatermék-specialistának, aki Európa szerte két rendkívül jól felszerelt nyomda-üzeméből látja el vevőit hatékony marketing eszközökkel és megoldásokkal, elkötelezett, motivált és vevőorientált alkalmazottainak köszönhetően.”

Függetlenség
Függetlenség

A függetlenségünk különít el minket a versenytársainktól. A BIGPRINT mindig a legjobb terméket választja az ön igényéhez igazodva. Nincs korlátozva, sem szűkítve a termékskálája. Engedje meg, hogy megtaláljuk önnek a legmegfelelőbb nyomdaterméket, a megfelelő áron.

Az elsőszámú választás
Az elsőszámú választás

Az ügyfélközpontú szemléletet Ön is megtapasztalhatja, ha velünk dolgozik. Segítünk mind minőség, mind ár szempontjából a legjobb termék kiválasztásában, a legjobb és leggazdaságosabb felhasználási módszer megtalálásában. A magától érthető termék legyártásán túl, foglalkozunk a termékek kihelyezésével, felszerelésével valamint megoldjuk szállítmányozási problémáit is. Minőségirányító rendszerünk és alkalmazottaink biztosítják Önt, hogy nem kell aggódnia a nyomda-termékek minőségi követelményeit illetően. Sőt, igény szerint, ha szükséges, akár alkalmazottait is betanítjuk a termékek használatára. A BIGPRINT garantálja, hogy a termék jól használható és időben érkezik. Nem kell többé vizuál-kommunikációs nyomdatermékek részleteiben elvesznie!

Nemzetközi specialista
Nemzetközi specialista

A BIGPRINT 8 országban van jelen viszonteladókkal. Nemzetközi cégeknek ajánlott szabványosítani folyamataikat és csökkenteni ellátóik számát. Mivel a BIGPRINT Európa szerte megtalálható, ezért segít Önnek is csökkenteni beszállítói számát és szabványosítani eljárásait, bárhol a kontinensen. A BIGPRINT segítségére van akkor is, ha a vizuál-kommunikációs nyomdatermék tervezése és fejlesztése nem ugyanazon országban történik.

Hatékony megoldások
Hatékony megoldások

Nekünk a hatékony megoldás azt jelenti, hogy termékünk az Önök minden műszaki követelményének megfelel, költséghatékony módon alkalmazható, a gyártás határidőre megtörténik, a szállítmány időben érkezik, megfelelő áron. Sokéves tapasztalatunk, széles termékskálánk, vezető pozíciónk a reklám-nyomdaiparban, valamint lelkes alkalmazottaink csapata garantálja, hogy ezt a hatékony, komplex megoldást nyújthatjuk Önnek.

Elhivatott, lelkes alkalmazottak
Elhivatott, lelkes alkalmazottak

Minden alkalmazottunk elhivatottan dolgozik, hogy Önnek a legjobb terméket és szolgáltatást nyújtsa. Folyamatos tréningekkel fejlesztjük alkalmazottaink ismereteit, hogy birtokában legyenek a legkorszerűbb technológiai és termék-fejlesztésekkel. BIGPRINT szem előtt tartja a könnyed és gördülékeny ügymenetet, azt az érzést adva Önnek, mintha cége egy reklám-nyomdaipari munkatárssal gazdagodott volna.

Értékeink
Értékeink

Vállalati értékeink kulcsfontosságú szerepet játszanak munkánkban. Minden alkalmazottunk ezeket az értékeket szem előtt tartva végzi munkáját, hogy Önnek a legjobb termékeket és szolgáltatásokat nyújtsa.

Felelősség
Felelősség

Megértjük, hogy termékeink kritikus részei az Ön kommunikációs folyamatainak. Alkalmazottaink tudják, hogy felelősek ígéreteik betartásáért és vészhelyzetben segítő partnerei Önnek. 
Üzletpolitikánk része, hogy felelősek vagyunk alkalmazottainkért, a környezetünkért és érdekeltségeinkért.

Pozitív hozzáállás
Pozitív hozzáállás

A piacok igényei folyamatosan nőnek. A válaszidők egyre rövidebbek, minőségi előírások egyre szigorúbbak lesznek. Növekvő kockázattal és erősödő versennyel kell számolni. A BIGPRINT alkalmazottai kihívásnak tekintik a megjósolhatatlan helyzeteket és felismerik, hogy az ilyen szituációk gyors válaszidőt és különleges megoldásokat igényelnek. Megértik az igényeit és egy csapatként, együtt dolgoznak Önért.

Ügyfélközpontúság
Ügyfélközpontúság

Ügyfeleink a legfontosabb irányadóink minden tevékenységünkben. Minden igényüket meg akarjuk érteni. Ennek érdekében vizsgáljuk meg folyamatait, műszaki, logisztikai, minőségi és leginkább kommunikációs igényeit, hogy Önnek a legjobb termékeket és szolgáltatásokat nyújthassuk. A BIGPRINT biztosítja partnereit, hogy termékei költséghatékony módon alkalmazhatók, melyeket a megfelelő áron bocsát rendelkezésükre.

Csapatmunka
Csapatmunka

Erősen hiszünk ügyfeleink, beszállítóink és alkalmazottaink együttműködésében. Kitűzött célunk, hogy fejlődjön marketing-kommunikációs tevékenységének minősége, termékeinek/szolgáltatásának észlelési sebessége és reklámköltéseinek hatékonysága. A megvalósítás érdekében közeli munkakapcsolatot alakítunk ki Önnel, a beszállítóinkkal és munkatársainkkal. Munkánk kulcsfontosságú elemei a nyíltság és hosszú távú kapcsolat.

Megbízhatóság
Megbízhatóság

Számíthat ránk. Minőség –és vállalatirányítási rendszerünk (ISO, Microsoft Dynamics NAV, PrintVis) megfelel a piaci elvárásoknak. Termékeink minősége biztosítja az állandóságot, amit Ön kíván és elvár. Szoros kapcsolatban dolgozunk Önnel, hogy időben segíthessünk, elkerülve az extra kiadásokat és késéseket. Nyomdánkban akár partnereink saját anyagainak nyomtathatóságát is bevizsgáljuk, amihez a legmegfelelőbb megoldást párosítjuk.

BIGPRINT - Gergely Árpád - ügyvezető

Gergely Árpád - ügyvezető

...mindig kész és előremutató megoldások...

…versenyképes ár...

...kiváló minőség...

A vizuál-kommunikációs nyomdatermékek piacának folyamatos változása kiemelkedő figyelmet és előrelátást követel meg tőlünk.

Biztosítjuk ügyfeleinket az irányú folyamatos törekvésünkről, hogy miközben felvetődik bennük az igény egy új kommunikációs trend tekintetében, a BIGPRINT már vázolja is a megoldást rá.

Fontosnak tartom - a naprakész szakmai kompetencia mellett-, hogy mindig kész és előremutató megoldásokat kínáljunk első kézből, természetszerűen versenyképes áron, valamint kiváló minőségben.

Linzenbold Tünde
Linzenbold Tünde

Kintlévőség kezelés / Credit controller
+36 30 463 6907

Takács Beatrix
Takács Beatrix

Személyzeti előadó / HR officer
+36 70 506 8603

Gergely Árpád
Gergely Árpád

Ügyvezető igazgató / Managing director
+36 30 748 8714

Rövidített név
BIGPRINT HUNGARY Kft.
Levelezési cím
1095 Budapest, Hídépítő u. 8-10.
E-mail cím
bigprinthungary@bigprint.eu
Telefon
+36 1 464 0800
Fax
+36 1 464 0809
Bank
MKB Bank
SWIFT
MKKB HU HB
Bankszámlaszám
10300002-45419971-00003285
Adószám, EU adószám
11787332-2-43, HU11787332
Elhelyezkedés

BIGPRINT megközelítés

Térkép
Teljes név
BIGPRINT HUNGARY Nyomdai Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Rövidített név
BIGPRINT HUNGARY Kft.
Székhely
1095 Budapest, Hídépítő u. 8-10.
Levelezési cím
1095 Budapest, Hídépítő u. 8-10.
Képviseli
Gergely Árpád, ügyvezető
Adószám
11787332-2-43
EU adószám
HU11787332
Adatkezelési nyilvántartási szám
NAIH-?????/2018
Bankszámlaszám
10300002-45419971-00003285
IBAN
HU90 1030 0002 4541 9971 0000 3285
SWIFT
MKKB-HU-HB
Cégjegyzékszám
Cg. 01-09-958769
Cégbíróság
Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
KSH-szám
11787332-1812-113-13
Európai Egyedi azonosító
HUOCCSZ.01-09-958769
Alapítás éve
1998
Alaptőke
3 millió Ft
Tárhelyszolgáltató
BIGPRINT HUNGARY Kft.

A BIGPRINT HUNGARY - Vizuál-kommunikációs nyomdatermékeket gyártó nyomdaipari vállalat az alábbi pozíciókba keres munkatársakat:

Dinamikus tartalom (admin rendszerből)
Dinamikus tartalom (admin rendszerből)

VEVŐI VÉLEMÉNYEK

 

IJ Communication

From: István Szőke [mailto:szoke0istvan@gmail.com]
Sent: Wednesday, February 15, 2017 4:29 PM
To: Zoltán Ágnes <a.zoltan@bigprint.eu>
Cc: Kaló Margó <m.kalo@bigprint.eu>
Subject: Üveg matrica

 

Köszönöm, tényleg nagyon szép lett!!

 

Profi munka.

 

István Szőke
art, creative

www.ijcommunication.com
0036 20 434 62 91
1117. Budapest
Bercsényi u. 21 B601

 

 


 

From: Csongrádi Ibolya [mailto:csibolya@activeinternational.hu]
Sent: Monday, January 25, 2016 9:37 PM
To: Turgyán Szabolcs; Gergely Árpád
Subject: FW: TESCO-syoss display
Importance: High

 

Sziasztok!

Szabi,

A dicséret benneteket illet!!

köszönök mindent!

puszi

Ibcsi

 

Csongrádi Ibolya  |  Printing Manager
Tel.: + 36 1 361-4030  |  Mobil: +36 30 982-7844  |  Fax: +36 1 365-1412

Active International Hungary Kft.

Karinhy Frigyes út 9.  |  1117 Budapest | Hungary

csibolya@activeinternational.hu

Please consider the environment before printing.

 


 

From: Otto Nemeth [mailto:otto.nemeth@henkel.com]
Sent: Monday, January 25, 2016 1:52 PM
To: 'Ivan Javor - HU'; Csongrádi Ibolya
Subject: TESCO-syoss display

 

Kedves Active csapat,

Köszönjük a pontos szállítást és a tökéletes minőséget.

 

üdv

Ottó

Otto Nemeth
Marketing Manager
Henkel Beauty Care

Media Management
Henkel Corporate

----------------------------------------------------------------------
Henkel Magyarország Kft.
H-1113 Budapest, Dávid F. u. 6.

Internet: www.henkel.hu

 

    

 


 

From: Mersva Alexandra [mailto:alexandra.mersva@freemanfilm.hu]
Sent: Monday, November 16, 2015 2:41 PM
To: Simon Ottó; Stomp Norbert
Cc: Kitanits Zsuzsanna
Subject: Fotófal - jövő heti szállítás (11.13.)

 

Sziasztok,

Szép és tök jó lett a fotófal, köszönjük! :)

Szandra

 

  

 


 

From: Wendler Tibor
Sent: Tuesday, April 28, 2015 10:18 AM
To: Stomp Norbert
Subject: Re: FW: Attached Image

 

Szia Norbi!

 

Megkaptuk, átvettük tegnap - nagyon köszönjük a munkátokat, és a gyors gyártást. Szuper lett mind. Ha a Barba Negra Trackben járnál, akkor személyesen is találkozhatsz velük :)

Még egyszer köszi, üdv.:

Tibi

 

 


From: Csák Péter
Sent: Friday, April 10, 2015 3:52 PM
To: Stomp Norbert
Subject: Anyagok

 

Kedves Norbert,

 

A közeljövőben egy komplett országos bolthálózatban cseréljük le partnerünk POS anyagait. Mivel a legutóbbi munkátok mind árban, mind minőségben kiváló választásnak bizonyult, szívesen dolgoznánk a produktumaitokkal. Nem tudom, hogy milyen POS anyagokat szoktatok készíteni, mely eszközök gyártása jelent egyszerre napi rutint, illetve mely eszközök mutatnak és működnek jól kisáruházi/szaküzleti vonalon, így fogékonyság esetén arra kérlek, szíveskedj küldeni pár mintát belógatott ár- és információközlő eszközökre, információs táblákra, displayekre vonatkozóan.

 

Várom szíves jelentkezésedet!

 

Köszönettel:

Csák Péter
SHOWHIVATAL PRODUKCIÓ KFT.
H-1123 Budapest, Csörsz u. 17-21.
mobil: +36 30 9511556
www.showhivatal.hu

 


CIB csoport

From: Makkay Judit
Sent: Thursday, December 11, 2014 3:48 PM
To: Kaló Margó
Cc: Gergely Árpád; Zaváczki Zoltán; Vellai Zoltán; Filimon Enikő; Turgyán Szabolcs
Subject: RE: 02_cib_magnifica

 

 

Kedves Margó!

 

Én is köszönöm a munkátokat, két fiókban megnéztem a kihelyezett matricát (Tétényi út, Allee Fiók), nagyon szépek lettek.

Külön köszönet Vellai Zolinak, aki az egyedi felületek tervezésében, a képkivágások beállításában nagy szakmai hozzáértéssel végezte el a nyomtatás előkészítését. Mint a korábbi CIB-es munkák során, Zoli most is tökéletesen és gyorsan korrigálta a forrás file-ok pontatlan beállításait (alulterheltség, tónusok, kontrasztok hiánya), ezáltal a nyomatok színe szép erőteljes lett. A gyors előkészítés miatt jó ütemben haladtunk a matricák kivitelezésével és kihelyezésével is.

A fiókoknak kiküldtük a kihelyezési tervet, így remélhetőleg nem kell majd várakoznotok a munkával a helyszíneken.

 

Köszönettel,

Judit

Makkay Judit

Marketingkommunikációs szakértő

Marketing

CIB Csoport

az Intesa Sanpaolo csoport tagja / Member of Intesa Sanpaolo Group

Iroda / Office: (+36 1) 423 1418; Mobil: +36 70 450 6168

Fax: (+36 1) 489 6528

Cím / Address: H-1027 Budapest, Medve u. 4-14.

 

  

 


 

Noha stúdió és alkotóműhely

 

From: földes judit

Sent: Monday, June 30, 2014 8:43 PM

To: BIGPRINT HUNGARY

Subject: Köszönet - Zaváczki Zoltán Úr részére

 

Tisztelt Zaváczki Úr!

 

Ma délután átvettem nyomdájukban selejt molinókat, melyeket egy újrahasznosított anyagokból épült játszóház megépítésénél fogunk felhasználni.

Nagylelkű segítségét hálásan köszönöm!

Ki fogjuk írni, hogy a játszóház a BIGPRINT HUNGARY segítségével épülhetett fel.

Szeretném megköszönni beosztottai, Kaló Margó és Gerhes Enikő kedvességét és segítő szándékát.

 

Üdvözlettel:

 

Földes Judit

tanár

 

noha stúdió és alkotóműhely

noha kft

cím: 1137 Budapest, Pozsonyi út 12.

 


 

eisberg - FITBALANCE ARÉNA

 

From: Magyar Wellness Szövetség Fitbalance Magyarország
Sent: Monday, May 12, 2014 10:15 PM
To: Gergely Árpád; Polányi Viktória; Stomp Norbert
Subject: eisberg fitbalance aréna köszönet

 

Kedves Partnerünk!

 

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani, hogy megtisztelő támogatásotokkal segítettétek és hozzájárultatok a 2014 május 11-én a Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre került:

eisberg - FITBALANCE ARÉNA rendezvény létrejöttéhez és sikeres lebonyolításához!

 

Köszönettel : Bara Csaba & Fitbalance Team.

 

Kelt: Bp. 2014 május 12.

 

  

 


 

 

Press Center Kft.

 

From: Press Center Kft. - INFO
Sent: Wednesday, April 30, 2014 10:50 AM
To: Sárkány Andrea
Subject: Köszönjük! 0430

 

Szia Andi!

 

Tegnap itt a nagy kapkodásban nem volt rá módom, hogy megköszönjem a gyors és szuper munkátokat KÖSZÖNJÜK!!

Nagyon köszi!!

nora

 

Budaházy Nóra

Press Center Kft.

 

 

 


 

 

Magnus Aircraft

 

From: csaba@******.hu
Sent: Sunday, April 06, 2014 12:23 PM
To: Gergely Árpád; Polányi Viktória; Stomp Norbert
Subject: Köszönet!

 

Kedves Viki, Árpi és Norbi!

 

Összeraktam itthon, qr*a yoooo!

A megrendelő még nem látta, de az már nem számít, holnap indulunk Friedrichstadtba kiállításra, majd ott elalél

Gyorsak voltatok, pontosak és precízek!

 

Még egyszer köszönöm!

Üdv: Csaba

 

 


 

 

Space-Control stand

 

From: Brezovszki András [mailto:info@*****-*******.hu]
Sent: Thursday, January 23, 2014 11:46 AM
To: Erki Bianka
Subject: Lundbeck munka
Importance: High

 

Kedves Bianka,

Nagyon szépen köszönjük a Lundbeck standhoz adott grafikai anyagot,  a gördülékeny és a gyors munkát.

Nagyon szépek lettek, a megrendelőnk is nagyon elégedett.

Küldök pár fotót.

Üdv. András

 


 

 

Well Print - köszönet

 

From: Siba Annamária [mailto:siba.annamaria@*********.hu]
Sent: Friday, December 20, 2013 12:04 PM
To: Gergely Árpád
Subject: köszönet

 

Tisztelt Uram!

 

Siba Annamária vagyok, a Well Print Kft. egyik tulajdonosa. Szeretném megköszönni gyors és pontos munkájukat, leginkább az utolsó hétre vonatkozóan. Nagyon örülök, hogy sikerült megoldanunk a Bauhaus-os munkákat, és nagyon remélem, hogy jövőre még több megrendelést tudok Önöknek küldeni. Külön szeretném kiemelni Sárkány Andi munkáját, aki mindig nagyon kedves és segítőkész volt, minden problémát, kérést maximálisan próbált megoldani, teljesíteni. Öröm Vele együtt dolgozni.

 

Minden jót kívánok a következő évre, remélem, sok közös, eredményes munkánk lesz!

Kellemes Ünnepeket!

 

Üdvözlettel:

Siba Annamária

Well Print Kft.

 

 


 

Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem

 

Feladó: *************@gmail.com

Elküldve: 2013. december 2., hétfő 10:57

Címzett: Bíró Róbert

Tárgy: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem

 

szia

 

nagyon szép lett, köszönöm!

hátulról is tök jól lehet világítani 

 

Kriszti 

 

 


 

Tökéletesen funkcionált

 

From: Bíró Éva [mailto:biroeva@***********.hu]
Sent: Friday, November 08, 2013 11:07 AM
To: Vámos Imre; Sárkány Andrea
Cc: Filimon Enikő; Zaváczki Zoltán; Nagy Richard
Subject: BATIMAT és MADE textil stand 2013

 

Sziasztok,

Csatolom a képet külön és egyben is.

Köszönjük a segítséget, tökéletesen funkcionált a másik állomáson is az installáció.

 

Üdvözlettel:

 

BIRÓ Éva

PR és Kommunikáció/ PR&Communications

 

MASTERPLAST Nyrt.

Mobile: +36-30-641-93-07

E-mail: biroeva@***********.hu

 

H-8143 Sarszentmihaly, Arpad u. 1/A
- Hungary -
Tel: +36-22-801-300
Fax: +36-22-801-382

www.masterplastgroup.com

 


 

Újpest FC & Coca-Cola

 

From: Ancsa@**********.com [mailto:Ancsa@**********.com]
Sent: Thursday, October 03, 2013 10:32 AM
To: Gergely Árpád
Cc: Turgyán Szabolcs
Subject: Újpest FC molinók és cserepadok át-matricázása

 

Kedves Szabolcs,
 

Nagyon szépek lettek!!! Igazán köszönjük a gyors munkát!!

Nagyon köszönöm,

Üdvözlettel,
Ancsa


 

 


 

Allee építési háló

 

 

From: Máthé András [mailto:mathe.andras@******.hu]
Sent: Wednesday, September 11, 2013 3:58 PM
To: Gergely Árpád; Vámos Imre
Subject: Allee építési

 

Sziasztok,

 

Csak szeretném megköszönni az Allee építési hálót.

Nagyon szép volt.

 

Dr. Máthé András

ügyvezető

Mobil: +36 (20) 419-9000
E-mail: mathe.andras@******.hu

LAX & LEX Kft.
PRINT & SIGN - DECOR & EVENT BTL
1125 Budapest, Szilágyi E. fsr. 10.
Telefon: +36 (1) 225-1667

Telefax: + 36 (1) 225-1668
www.laxlex.hu

 


 

Nagyon klasszak lettek...

 

From: Korbely, Lajosne [mailto:KorbelyL@*********.com]
Sent: Tuesday, March 12, 2013 10:44 AM
To: Filimon Enikő
Subject: zászlók

 

Kedves Enikő!

 

Nagyon klasszak lettek a zászlók, már itt a Mesterben láttam, mert kinn lengedeznek:)

 

Köszönettel

 

Üdv.

 

Korbely Edit
marketing-koordinátor - Marketing Koordinatorin
Praktiker Kft.
1095 Budapest
Mester u. 87.
T:+36 1 / 476-6230
F:+36 1 / 476-6196
korbelyl@*********.com
www.praktiker.hu

 


 

Peugeot

 

Feladó: KRISZTINA SIPOSNE TAMAS [krisztina.siposnetamas@*******.com]

Küldve: 2013. február 22. 9:04
To: Kelemen_Gábor
Tárgy: :)

Kedves Gábor!

Adósotok vagyok még egy köszönettel.

Köszönöm szépen, hogy a sok egyéb munkátok mellett előre vettétek a két privát -€“ jótékonysági célra tervezett -€“ iskolai molinót.

Az összes kollégád nagyon rendes volt, a termelésvezetőtől, a varrónő hölgyön át, Ottikáig és a nagyon szimpatikus recepciós kolléga is.

Nagyon örültek az iskolában az ajándéknak, és ez nem sikerült volna, ha nem segítettetek volna nekem.

 

Szép hétvégét Mindenkinek!

 

Üdv: Kriszta

 

SIPOSNÉ TAMÁS Krisztina

Kommunikáció felelős

Responsable Communication

Marketing Osztály / Direction Marketing

Tel: (36) 1 279-55-74

Fax: (36) 1 279-55-01

Mobil: (36) 30 63-58-722

E-mail: krisztina.siposnetamas@*******.com

 

Peugeot Hungária Gépjármű Importáló és Forgalmazó

Korlátolt Felelősségű Társaság

ÚJ Címünk:

1194 Budapest, André Citroen u. 1.

Cégjegyzékszám: 01-09-263904

Céget nyilvántartó cégbíróság:

Fővárosi Bíróság mint cégbíróság


 

Köszönet

 

From: Siba Annamária [mailto:siba.annamaria@*********.hu]
Sent: Friday, December 14, 2012 5:11 PM
To: Sárkány Andrea
Subject: köszönet

 

Kedves Andi!

 

szeretném megköszönni a munkátokat, a kedves Megrendelő nagyon elégedett volt, és persze mi is

:-)

reméljük, lesz még közös munkánk

 

üdvözlettel:

 

Siba Annamária
+36-30-684-3002
skype: annamaria_siba
www.wellprint.hu


 

Construma

 

Kedves Kollégák!
 

Korábbi döntésünk megváltoztatása, miszerint mégis önálló kiállítóként veszünk részt a Construmán, mindenkitől minden eddiginél gyorsabb és precízebb munkát, komoly együtt-dolgozást kívánt.
Köszönöm, köszönjük Nektek a helytállást!

 

Üdvözlettel:

Nagy Márta
kommunikációs vezető

Leier Hungária Kft.
H-9024 Győr, Baross G. u. 42.
Tel:     +36 (96) 512 550
Fax:    +36 (96) 512 560
Mobil: +36 (30) 475 3537
E-mail: nagy.marta@*****.hu
Web:   www.leier.eu


 

Köszönöm ügyfélközpontú hozzáállásukat

 

To: Kaló Margit
Cc: Gergely Árpád - BPH
Subject: Backlight+3 D-s betűk kihelyezéssel

 

Kedves Kaló Margit és Gergely Árpád!

A megrendelt ponyva és a 3D betűk a mai napon megbeszélésünknek megfelelően rendben felszerelésre kerültek.
Köszönöm ügyfélközpontú hozzáállásukat és rugalmas, gyors együttműködésüket.

Ha a jövőben hasonló jellegű igényünk merül fel, keresni fogom önöket.

Üdvözlettel/Best Regards,
 

Bender Andrea

Dynoteq Kft. 
  
Iroda/Office: +36 29 330 257
Fax: +36 29 330 257
Mobil/Cell: +36 70 280 2999
Email: andrea.bender@*******.com


 

BURGER KING

 

From: Kxxx Nxxx
Sent: Tuesday, February 14, 2012 10:40 AM
To: Kaló Margit
Subject: KVY-672

 

Szuper lett, nagyon szép!

 

Köszönjük!

 

Kxxx Nxxx

Marketing Koordinátor

Fusion Befektetési Zrt. (Burger King)
H-1066 Budapest, Oktogon tér 1.

Tel: +36-1-331-31-72
Fax: +36-1-269-55-39


 

A MAGYAR KÚLTURA NAPJA

 

From: Csukay Zoltán [mailto:csukay.zoltan@********.com]
Sent: Tuesday, January 24, 2012 4:02 PM
To: Vámos Imre
Subject: Kultúra Napja - dekoráció

 


Kedves Imre!

Nem volt időm eddig megköszönni a legutóbbi munkátokat, tökéletes lett,
egy az egyben olyan lett a nyomás mint a monitoron.
Küldök egy-két képet is a színpadról.

Köszönjük szépen, ha kell valami ismét jelentkezem.

Üdv:

--
Csukay Zoltán
20/4216072

Városi Könyvtár és Közösségi Ház
2310 Szigetszentmiklós, Tököli út 19.
Tel: 24/530-980; Fax: 24/530-981
www.sargahaz.com


 

Bank_Máltai játszótér-Esztergom

 

 From: Mester Veronika [mailto:mester.veronika@***.hu]
Sent: Wednesday, September 21, 2011 4:57 PM
To: balazs.toth@******.com; Dora Madanecz; Németh László; Cservenák Ágnes; Krausz István; Dobrovitz Ildikó; Reisz Anita; Sárkány Andrea; Gergely Árpád - BPH
Subject: Máltai játszótér

 

 

Kedves Partnereink!

 

Meg szeretnénk köszönni a munkátokat és felajánlásaitokat, melyet az esztergomi Máltai játszótér megmentése kapcsán tettetek.

A játszótér, a figyelem felkeltő kampány és a jótékonysági rendezvény ideje alatt több mint 450.000 Ft-ot gyűjtött össze.

Ez az adomány elegendő a játszótéren keletkező összes közüzemi díjainak idei évben történő fedezésére, ami nagyszerű eredmény!

A játszótér rengeteg természetbeni adományt is kapott: játékokat, süteményt, kézműves anyagot a foglalkozásokhoz.

 

Még egyszer köszönöm segítségeteket, mert ez az összeg nélkületek nem jöhetett volna össze!

Mellékelten küldöm a rendezvény fotóit.

 

Üdvözlettel:

 

 

Mester Veronika

hálózati marketing referens

Marketing

 az Intesa Sanpaolo csoport tagja / Member of Intesa Sanpaolo Group

Iroda / Office: (+36 1) 423 1424

Mobil / Cell phone: (+36) 20 315 71 94

Fax: (+36 1) 489 6528

Cím / Address: H-1027 Budapest, Medve u. 4-14.


 

A MEGRENDELŐNEK NAGYON TETSZETT 

 

From: Piry Rajmund - Z-ROX Nyugat [mailto:nyomda@*****.hu]
Sent: Tuesday, May 31, 2011 4:33 PM
To: Gergely Árpád
Cc: Kuzder Gellért; Kalotai Péter; 'László Sákovits'
Subject: Szárnyas szórólaptartó 

 

Sziasztok,

 

A megrendelőmnek nagyon tetszett a szárnyas szórólaptartó:

€žAdd át gratulációm, tényleg profi munka!€

 Köszönöm a közreműködésetek!

 

Piry Rajmund Tamás

Partner Manager- PRESS & PACK

Z-ROX Nyugat Kft

9700 Szombathely, Mátyás király u. 16.

Tel: +36 94 500 364, fax: +36 94 500 365

Mobil: +36 30 450 12 02, mail: nyomda@*****.hu

www.z-rox.hu


 

BUDAPEST PROJEKT - 2011. RAUSCHENBERGER JÁNOS KIÁLLÍTÁSA

 

From: Rauschenberger János
Sent: Thursday, December 23, 2010 3:41 PM
To: Vámos Imre
Subject: Kiállítás és Jókívánságok


Kedves Imre
Köszönöm a segítségeteket, jól sikerült a kiállítás. Ma megkerestek a városházáról, talán lesz követező lépés is. Mindenesetre a Gödörben is bemutatom az anyagot január 3.-a és 18.-a között.
Boldog Karácsonyt és Sikeres Új esztendőt kívánok mindannyitoknak. Kérlek továbbítsd üdvözletem és köszönetem Zaváczki Úrnak.

Minden jókat.
Rauschenberger János
díszlettervező, építészmérnök


 

LAX & LEX

 

Szia, köszönöm a rugalmas hozzáállást és a szép munkát!

Üdvözlettel:
dr. Máthé András
ügyvezető
LAX & LEX Kft.


 

DUNAFÖLDVÁR - PANNONIA ETHANOL ALAPKŐLETÉTEL

 

From: Laurik Szilvia
Sent: Tuesday, August 24, 2010 11:30 PM
To: Filimon Enikő
Cc: Event&More
Subject: Dunaföldvár - Pannonia Ethanol - köszönet

 

Kedves Mindenki, a dunaföldvári rendezvényen velünk dolgozó vállalkozók!
Szeretném nagyon megköszönni a munkátokat, amelynek eredményeként egy tökéletes rendezvényt zártunk tegnap, Dunaföldváron! Köszönöm továbbá azt is, hogy társak voltatok a folyamatosan alakuló koncepcióban, hogy a változó kéréseink szerint alakítottatok mindent és, hogy olykor a lehetetlen határidők ellenére is megtettetek mindent, a közös siker érdekében!
A nekünk címzett dicséretek Nektek is szólnak!

Üdvözlettel:

Laurik Szilvia
event manager
Event and More Produkciós Iroda Kft.


 

OTP VARÁZSPÁLYA

 

From: Müller Mary
Sent: Wednesday, June 16, 2010 4:40 PM
To: Vámos Imre
Subject: köszönöm :o)


 

Szia Imre!
Az OTP Varázspálya társasjáték, melynek nagy táblás játszóterét, nyomott műfüves €žlihegőjét€ a nagyméretű varázskártyáit, és az egyedi mágneses óriás puzzle- és memóriajátékát ti gyártottátok, az elmúlt hetekben túl esett két nagy terhelésen. A Városligeti gyereknap és egy sok ezer fős családi napot is végignyomtunk! Minden eszköz, kellék jól szuperált, 2000 családot játszattunk már le, ez több mint 5-6e embert jelent...
Mindenki imádja a játékot, legyen az pelenkás kicsi, vagy kúszó-mászó nagyocska, ovisok, kisiskolás gyerekek is nagyon szeretik. Nagy kamaszok simán bepörgethetők, a szülők meg szintén rá vannak pattanva. Volt már sérült játékosunk nem is egy, tolókocsis mozgássérült, down-kóros iskolás osztály szóval klassz dolog lett kitalálva és segítségeddel, segítségetekkel létrehozva!
Köszönet a szép kivitelezésért, a kreatív együttgondolkodásért, és a mérhetetlen sok türelmetekért, mert habár izzadtságos volt az idáig vezető út, de azt gondolom, mindenképpen megérte!!!

Müller Mary
ügyvezető
Szubjektív Média Kft


 

GYORSASÁGBAN ÖNÖK A PIACVEZETŐK!

 

From: Dén-Nagy Ildikó - FORTE
Sent: Wednesday, March 24, 2010 10:03 AM
To: Filimon Enikő
Subject: RE: árajánlat kérés

Kedves Enikő!
Gyorsaságban Önök a piacvezetők!
 

Köszönettel:
 

Dén-Nagy Ildikó
FORTE COMMUNICATIONS KFT.


 

EPAMEDIA HUNGARY ZRT.

 

From: Mezei Barbara
Sent: Thursday, March 18, 2010 1:24 PM
To: Gergely Árpád
Cc: Zaváczki Zoltán
Subject: Tezenis-igazoló fotók

Árpi!
Köszönöm a szép munkát!

Mezei Barbara
gyártásvezető, grafikus
EPAMEDIA HUNGARY ZRT.


 

PLAYBOY ENERGY DRINK

 

From: "Drink Team Kft."
Date: Wed, 3 Mar 2010 11:02:53 +0100
To: Sárkány Andrea
Subject: Re: autódekor

Kedves Andrea!
Ezúton szeretném megköszönni Önnek és kollégáinak a gyors és kifogástalan munkát, amit végeztek, az autók nagyon szépek lettek.

Üdvözlettel
Erendits György
Drink Team Kft.


 

SZOLNOKI KOSÁRLABDACSAPAT

 

Feladó: Csornai Csaba
Küldve: 2010-02-13, Szo 11:08
Címzett: Nagy Katalin
Tárgy: Köszönjük!

Szia Kata,
Küldöm a linkeket a molinók használatáról, remélem tetszeni fognak.
Videó: http://www.youtube.com/watch?v=PorZookoiJo
Képek: http://www.uo30.hu/index.php?page=kepek&subcat=94

Mégegyszer köszönjük a gyorsaságotokat!
Üdv,
Csaba


Bavaria Yachts Hungary

 

From: Lange Péter - WWW.BAVARIA.HU
Sent: Tuesday, January 26, 2010 10:47 AM
To: Sárkány Andrea
Subject: köszönet

Andrea,
A zászlók szenzációsan néznek ki!!
Köszönet érte!
 

Üdvözlettel / Mit freundlichen Grüßen / Kind regards
 

Lange Péter
Bavaria Yachts Hungary


 

Azizia Glass Manufacturing Company

 

Kedves Enikő!
Tegnap délután megérkeztek Tripoliba (Líbia) a BIGPRINT által gyártott és szállítmányozott zászlók. Már ki is helyeztünk egy párat és tetszik mindenkinek.
Szeretném megköszönni a gyors munkát és a rugalmas hozzáállást.

Katie Batori
Design Engineer
Azizia Glass Manufacturing Company


 

Start Auto

 

From: Nagy Zoltán
Sent: Wednesday, June 24, 2009 4:49 PM
To: Gergely Árpád
Cc: Mészáros Zoltán; Horváth Szilvia; Vámos Imre; Kapuszta Tamás
Subject: Suzuki autófóliázás

Kedves Árpád!
Még nem volt érkezésem megköszönni segítségeteket.
Szeretnék minden kollégádnak és neked is köszönetet mondani a gyorsaságért és a rugalmas hozzáállásért.
Az autó - a versenysorozat fődíjához méltó - profi fóliadekorációt kapott.

üdvözlettel:
Nagy Zoltán
marketing vezető
Start Auto Kft.


 

Drogmentes Maraton 

Sziasztok!
Nagyon jó lett a drogmentes maraton, csaknem 17.000 gyerek futott velünk, 70.000 felvilágosító füzet ment ki, stb.
Úgyhogy végtelenül örülnék, ha el tudnátok jönni a bankettre a drága főnök úrral együtt!

Üdvözlettel:
Soós Zoltán
ügyvezető

 

Együtt egy drogmentes Magyarországért mozgalom

www.drogmentes.hu


 

Horizont Reklám Szervíz Kft.

 

Szervusztok!
Ebben a zaklatot világban, szeretném ügyfelünk elismerését és köszönetét továbbítani csapatunk tagjainak:
- köszöni cégünk alkalmazkodását és bizalmunkat feléjük
- a gyors és hibátlan gyártást
- a kifogástalan kihelyezést
- az egyedi (video) prezentációt az elvégzett munkáról

www.horizontreklam.hu/site/halo_generali_ferdinand.php

Mindenkinek további szép napot!
 

Kenéz András
Ügyvezető
Horizont Reklám Kft.


 

SuperGroup Kft.

 

Olvassa el a SuperGroup Kft. véleményét cégünkről!


 

 

 

 

 

BIGPRINT a weben:

 

 

Microsoft

MS_EUGA

#

Dynamics NAV_Referenciák

..:..:..:..

 

 

BIGSTUDIO

www.bigstudio.ro

 

..:..:..:..

 

lap.hu

nyomda.lap.hu/

tablareklam.lap.hu/

 


 

Az Európai Unió és a Magyar Állam támogatási szervezetei:

 

NFÜ - Nemzeti Fejlesztési Ügynökség - http://www.nfu.hu/

..:..:..:..:..

MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ - http://www.magzrt.hu/

..:..:..:..:..

ESZA Kht. (Európai Szociális Alap) - http://www.esf.hu/

..:..:..:..

Európa on-line - http://europa.eu/

 


 

Szakmai Fórumok:

 

Magyar Közterületi Reklámszövetség - www.mkrsz.hu/

 

Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége - www.maksz.com/

 

Magyar Marketing Szövetség - www.marketing.hu/

 

Önszabályozó Reklámtestület - www.ort.hu/

 

Federation of Outdoor Advertising - www.fepe.com/